Несподівано для публіки конкурс жіночої білизни виграв... хлопець (фото)

Він перевтілився у дівчину настільки вдало, що це викрилось лише після визначення переможця.

Фото: TLTgorod

Сахалінський двадцятирічний студент Андрій Нагорний вдало довів, що може мати більш сексуальний вигляд, ніж деякі дівчата. Для цього він взяв участь у місцевому фотоконкурсі та несподівано випередив всіх учасниць, з усмішкою повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Подружка переможця не тільки була в курсі його задуму, а й радо допомагала у виборі моделей білизни. У підсумку на суд журі були надані чотири знімки. Після тріумфу організатори навіть запропонували хлопцю професіональну фотосесію.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...