Несподівана втіха: Пограбованому перехожому допоміг відомий актор

​Британський актор Деніел Редкліфф зупинився на одній з вулиць Лондона, щоб допомогти пограбованому туристу, який отримав у ході події незначне поранення.

Деніел Редкліф

Інцидент стався у п'ятницю ввечері у лондонському районі Челсі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. За даними поліції, двоє озброєних ножем чоловіків на мопеді напали на перехожого, відібрали у нього сумку Louis Vuitton та зникли у невідомому напрямку.

В ході зіткнення нападники полоснули чоловіка по обличчю. Як зазначає видання, жертвою події став турист, який приїхав до Великобританії на кілька днів. Колишній поліцейський Девід Відісетт (David Videcette), що став свідком інциденту, намагався наздогнати зловмисників, але вони швидко зникли. Коли Відісетт повернувся на місце події, він застав там відомого британського актора, котрий намагався втішити потерпілого.

"Це був трохи абсурдний момент. Я сказав: "Ви Деніел Редкліфф?" й він відповів: "Це я". Він був досить милим, багато зірок не зупинилися б, щоб допомогти. Потерпілий був дуже, дуже наляканий", - розповів виданню колишній поліцейський. Офіційний представник актора підтвердила, що він був на місці події, але відмовилася давати більш докладні коментарі.

Раніше Деніел Редкліфф, який прославився роллю Гаррі Поттера у фільмах про юного чарівника, розповів про найнеприємніший момент у своєму житті. Випадок стався, коли артисту було 17 років, й він був на піку слави. Перебуваючи у переповненому барі, Редкліфф зіткнувся у натовпі з дівчиною, яка, як здалася акторові, впізнала його та захотіла попросити автограф. Артист почав пояснювати, що поспішає, але з'ясувалося, що незнайомка просто хотіла пройти повз. Тоді актор усвідомив, наскільки егоцентрично він мислить.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...