"Неправильно ты, дядя Федор, митингуешь": На Росії знімуть сучасну версію "Простоквашино"

У продовженні мультиплікаційної картини творці мають намір відобразити, як разом з країною змінилися казкове село та її герої.

Едуард Успенський Фото: "АіФ"

Про це агентству "Москва" розповів письменник Едуард Успенський. У мережі ідея мультиплікаторів викликала хвилю іронії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Пєчкін - представник держави. А такі як Матроскін - бізнесмени, вони десь живуть, щось роблять. Все перипетії, які відбуваються в країні, відбуваються у них теж", - пояснив письменник та один з авторів перших серій "Простоквашино" .

У соцмережах новина тут же обросла іронічними постами, мемамі та колючими коментарями інтернет-користувачів. В обговореннях вони припускають, як буде виглядати мультфільм.

"Дядя Федір працює в штабі Навального та координує мітинги через телеграм. П'ятиповерхівку батьків Федора зносять по реновації, давши взамін напіврозвалений будинок в Простоквашино. Пєчкін, як представник місцевої влади, має види на ділянку з будинком дядька Федора, хоче знести та побудувати на його місці храм бога поштових пересилань", - сміються в мережі.

"Папа Дяді Федора - буде опозиційним блогером, мама - працює в префектурі Москви", - припустили в одному з коментарів.

Відзначається, що в період з 2018 по 2020 рік студія "Союзмультфільм" випустить 30 нових епізодів про село Простоквашино, проект фінансуватиме компанія Danone. На створення картини виділять 300 мільйонів рублів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20