Неповторний Чак Норріс програв у єдиноборстві бабусі (відео)

Хоча, як відомо, коли Чак ріже цибулю, то плаче цибуля.

Фото из открытых источниковХвилинка гумору від Патріоти України та Нескучные новости.

Американський актор, знаменитий не лише своїми ролями, а й Інтернет-жартами про його непереможність, програв бабусі у змаганні з фігурного перекидання пляшки.

Норріс не зміг підкинути свою пляшку так, щоби та обернулася у повітрі і стала на стіл, а літня жінка із завданням успішно впоралась. Змагання зафільмував та розмістив в Інтернеті онук переможиці - колишній футболіст, а нині відомий блогер Росс Сміт.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...