Неперевершена дружба: Жінки народили дітей безплідній подрузі

​Майже 17 років ізраїльські лікарі не могли поставити безплідній пацієнтці правильний діагноз і призначити лікування.

Пізніше вона вирішила вивчитися на медсестру. І на одному з уроків раптом почула опис симптомів, які щодня супроводжували її вже котрий рік - ендометріоз, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Через приблизно рік після того, як у 40-річної жінки виявили хворобу, вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Одразу ж після весілля вони почали спроби завести дитину. Через три місяці звернулися до лікарів-репродуктологів, щоб провести процедуру штучного запліднення. Але незабаром лікар повідомив їм сумні новини - шанси медсестри завагітніти навіть за допомогою ЕКЗ були рівні нулю.

За словами однієї з подруг Керен Монтель-Нахум, вона завжди хотіла стати сурогатною матір'ю. "Я знала, що не хочу ще дітей, але я дуже хотіла знову походити вагітною. Я стала вивчати питання, а потім запропонувала їй свою допомогу", - розповідає вона.

Два роки і три місяці тому Керен народила сина. "Коли я була вагітна, я притуляла свій живіт до її живота, щоб вона відчула, як він штовхається", - розповідає сурогатна мати.

Другий син з'явився на світ два тижні тому. Цього разу сурогатною матір'ю стала інша подруга - 35-річна Майя Фрідман, мати двох дітей.

"Я шалено хотіла стати матір'ю. Вісім років я сипала сіль собі на рани, працюючи в пологовому відділенні лікарні. І я зрозуміла, що моя мета не завагітніти, а стати матір'ю. Мені пощастило, у мене дві приголомшливі подруги, які подарували мені двох чудових дітей", - розповідає молода мама.

Доктор Ельад Беркович, гінеколог-фахівець із медичного центру "Емек" в Афулі, каже: "Ендометріоз - це хвороба, якою страждають 10-20% жінок дітородного віку. Захворювання сильно зменшує шанси завагітніти, завдає серйозної шкоди яєчникам і яйцеклітинам, викликає сильні болі під час менструації. Рання діагностика дозволяє ефективно лікувати цю хворобу і дає шанси мати дітей у майбутньому".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...