Не війна: Стало відомо, що найчастіше вбиває українських чоловіків

​Шкідливі звички і високий артеріальний тиск вбиває значно більше українських чоловіків, ніж бойові дії на Донбасі.

Про це розповів дієтолог Олег Швець, повыдомляють Патріоти України.

"Куріння, високий артеріальний тиск і зловживання алкоголем. Ця ситуація на сьогоднішній день вбиває більше чоловіків, ніж війна в десятки разів. На жаль, дуже мало робиться для того, щоб подолати цю ситуацію", - підкреслив він.

За його словами, 86% смертей в Україні пов'язані з неінфекційними захворюваннями.

"Це чотири основні групи: серцево-судинні, злоякісні новоутворення, діабет і хронічні захворювання дихальної системи. Якщо порівнювати з Францією, то у нас в шість разів частіше люди помирають від серцево-судинних захворювань. На жаль, навіть у Східній Європі Україна займає перше місце за смертністю чоловіків працездатного віку ", - зазначив Швець.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...