Не пошкодували вагітну: У Дніпрі дівчині "при надії" у вікно кинули гранату

Это случилось в пятницу, 18 августа, на Слобожанском проспекте, 14.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Информатор".

"Я прокинулася вранці, десь близько 04:00, від того, що почула звук, схожий на звук розбитої пляшки. Але перевіряти, що сталося, не стала, подумала, що це на вулиці. Вже о 07:00 чоловік пішов вигулювати собаку та тоді ми виявили розбите із зовнішнього боку вікно на кухні, а на вулиці під ним - гранату. Відразу після цього викликали поліцію ", - розповіла вагітна мешканка квартири. Далі мовою першоджерела.

Она уточнила, что человеком, который хотел бы навредить ее семье, был бывший работодатель матери, который в последнее время через сообщения угрожал семье.

«Мама работала, разносила посылки. Один раз нужно было отправить деньги за них, она отправляла «Новой почтой», но часть суммы не дошла работодателю, деньги потеряли на почте, и в этом обвинили маму. Теперь он требует от нас эти деньги и угрожает мне и моему будущему ребенку», — пожаловалась женщина.

Подъезд, возле которого все произошло

«Граната, которую мы нашли, это РГД, радиус ее поражения — 35-40 метров, поэтому мы эвакуировали всех жителей первого этажа дома и оцепили место происшествия», — рассказала сержант патрульной полиции Юлия Глущенко.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу и взрывотехников. Как оказалось, обнаруженная граната РГД была учебной и не могла нанести серьезного вреда.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...