Не фантастика: Швидкість пересування в тунелях Маска складе до 965 км / год

​Компанія Ілона Маска The Boring Company побудує підземну транспортну мережу для поїздок як на короткі, так і на довгі дистанції. Автомобілі будуть рухатися по тунелях зі швидкістю 200 км/год, а вакуумні поїзди Hyperloop - зі швидкістю до 965 км/год.

Однак досі невідомо, чи отримав Маск від влади дозвіл на реалізацію свого проекту. Спочатку Ілон Маск планував вирішити проблему з пробками в Лос-Анджелесі і прокласти невелику підземну трасу, щоб простіше було добиратися до офісу SpaceX, повідомляють Патріоти України.

Тепер підприємець збирається з’єднати столицю США Вашингтон з Нью-Йорком, використовуючи швидкісні вакуумні поїзди і електромодулі для транспортування автомобілів.

Як повідомляє The Guardian з посиланням на офіційну заяву The Boring Company, Ілон Маск побудує в Америці багаторівневу підземну транспортну мережу для переміщення на короткі відстані в межах міста і на довгі – з одного міста в інше. «Основу складуть стандартні герметичні тунелі з електроплатформами для перевезення автомобілів. Їх швидкість складе 200 км/год», – повідомляє компанія..

На довгі відстані будуть прокладені прямі маршрути з герметичними капсулами Hyperloop, які будуть рухатися зі швидкістю 965 км / год. Ілон Маск представив концепцію вакуумних поїздів Hyperloop в 2013 році, але не планував самотужки її реалізовувати. Однак тепер підприємець змінив свої плани і вирішив самостійно зайнятися створенням інноваційної технології, яку поки що нікому не вдалося реалізувати в повній мірі.

Швидкісний трек повинен з'явитися між Вашингтоном і Нью-Йорком. За словами Маска, у нього вже є усна домовленість з Білим домом. Представники Конгресу США, а також чиновники з Нью-Йорка і столиці стверджують, що офіційного дозволу на будівництво у The Boring Company поки немає.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....