Традиційно: На Росії у ростовській пожежі звинуватили українців (відео)

​Російські ЗМІ заявили, що на YouTube з'явилося кілька відеороликів, де одягнені в камуфляж і балаклави бойовики зі зброєю, позуючи на тлі прапора з рунами, заявляють про ведення в Російській Федерації диверсійної боротьби.

Про це пише російське пропагандистське видання life.ru, передають Патріоти України.

Так, пропагандисти стверджують, що раніше бойовики з якогось "Російського визвольного руху" (РВР), за їхніми словами, служили в добровольчих батальйонах в Україні, а потім повернулися для проведення терактів на батьківщину. Саме нібито вони влаштували підпал приватного сектора в Ростові.

"Сама акція проведена з урахуванням погодних умов, щоб досягти максимального поширення вогню в приватному секторі. Даний акт - це удар російського національного підпілля. Ми повернулися на батьківщину з Донбасу, ми переходимо в наступ", - каже чоловік на відео.

Журналісти підкреслюють, що, судячи по використовуваному червоному прапору з золотим свастичним коловартом, люди на відео позиціонують себе як рідновіри (російські неоязичники).

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...