Не бий нижче пояса, боксере, бо там твоє обличчя!

До бою Кличко - Джошуа виготвили спеціальний пояс.

Фото: unian.ua

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) спеціально для бою між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа створила унікальний чемпіонський пояс. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На поясі вигравірувані образи двох боксерів, які зійдуться у рингу 29 квітня. Раніше чемпіонський пояс WBA належав скандальному британському боксеру Тайсону Ф'юрі, який був змушений від нього відмовитися.

У найближчу суботу Володимир Кличко і Ентоні Джошуа посперечаються за вакантний чемпіонський титул. Зустріч 41-річного українця і 27-річного британця пройде в Лондоні на стадіоні "Уемблі". Крім поясу WBA, переможець бою отримає чемпіонський пояс IBF (нині належить Джошуа), а також вакантний пояс IBO.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...