Навички трирічної авто вундеркіндші вражають користувачів мережі (відео)

А вам доводилося бачити такого маленького автослюсаря?

Скріншот

Відеоурок від трирічної дівчинки, яка вміє не тільки міняти масло в машині й розбирається з системою запалювання двигуна, але і з легкістю навчить цим корисним навичкам будь-якого дорослого, здивував чималу кількість глядачів, розповідають

Ролик з малятком в головній ролі опублікував її батько на своєму YouTube-каналі, і за кілька днів його переглянули вже понад 400 тисяч користувачів.

У коментарях більшість дивуються з того, як в такому юному віці можна знати стільки про автомобілі.

"Ця трилітка знає про машини більше ніж я", "а в моїй машині вона не змінить масло? Плачу 6 тістечок на годину", "не дивно, що мені не подобається міняти масло, я не використовував печиво", - жартують користувачі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...