NASA знову примарилися прибульці, тепер на Енцеладі

Навіть, кажуть, наслідили там.

Дослідники NASA натрапили на сліди позаземної цивілізації на одній з планет Сонячної системи, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Космічний дрон Cassini зафіксував на супутниках Сатурна таємничі чинники, які свідчать про те, що поверхня супутника придатна для життя.

З'ясувалося, що супутник Енцелад має потрібні для зародження життя речовини, які містяться в океанах. Даний факт наштовхнув учених на теорію, що в океанах можуть проживати живі мікроорганізми.

Енцелад поступається Землі за розмірами, але відбиває найбільшу кількість сонячного світла. Його поверхня досягає 198 градусів за Цельсієм нижче нуля.

Вчені впевнені, що інопланетяни цілком можуть ховатися на таємничому супутнику Енцеладі.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...