"Нам Украина, этот Крым нах** не нужен": Стало відомо про неоднозначне ставлення Лаврова до анексії Криму (відео)

​Окупація Криму Росією була спонтанним рішенням президента Путіна, хоча перша напружена ситуація в питанні Криму між Москвою і Києвом виникла за часів президентства Віктора Ющенка, але тоді соратники голови Кремля не підтримали ідею анексії півострова.

Про це екс-депутат Держдуми РФ, єдиний, хто голосував проти приєднання Криму до Росії, Ілля Пономарьов заявив в ефірі програми "Гордон", передають Патріоти України.

Зокрема, за його словами, голова МЗС Росії Сергій Лавров тоді категорично виступав проти окупації частини України.

"Лавров намертво стояв у питанні Криму. Тоді він говорив: "Нам Україна, цей Крим нах** не потрібні. Нам не потрібен потік нових громадян. Це навантаження на наші диппредставництва і ми цього робити не хочемо", - процитував Пономарьов Лаврова.

При цьому екс-депутат уточнив, що і російський МЗС, і навіть Адміністрація Путіна були категорично проти приєднання Криму.

"Всі ті, хто зараз такі патріоти стоять біля Путіна, тоді були дуже проти цього", - наголосив колишній депутат.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...