Найрозумніша кішка в світі дивує своєю вправністю (відео)

Кішки за своїм характером дуже гордовиті, непокірні і нікого не здатні слухати, хоча зі своїми господарями вони ласкаві і велелюбні.

Фото: vgoru.org

Саме тому кішки погано піддаються дресурі і натренувати кішку виконувати якусь команду майже неможливо. На відміну від собак, які готові виконувати будь-які команди, кішки самовільно. Історію про кішку-розумашку передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Але ця кішка вирішила стати винятком. Вона побачила ролик з найбільш надресированою собакою, яка зібрала мільйони переглядів і вирішила, що вона нічим не гірше.

Саме так кішка вирішила, що легко переплюне собаку. Швидше дивіться, чи вдалося їй це! Кішка виконує дивовижні команди: плаває на собаці в басейні, їздить на скейті і сміливо стрибає через зграю псів. Ось так сміливість!

Тепер Діджа найпопулярніша і розумна кішка в світі! Цим званням її нагородила книга рекордів Гіннесса. Її господар має дійсно хорошу витримку і терпіння, якщо зміг навчити кішку таким трюкам. Хочете побачити кішку з супер-здібностями?

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...