Найбезглуздіші винаходи людства: Гольф для туалету, тримач для підборіддя, пакет проти крадіжок та інші

​До Дня винахідника саме час згадати з гумором найбільш безглузді винаходи для людей від людей.

Вчені зі всього світу майже щотижня розповідають про нові винаходи, які покращують життя, роблять його легшим та лікують хвороби. Однак є і так, які приносять людству мало користі. Патріоти України пропонують для вас найбезглуздіші винаходи, які зробили своїх авторів популярними.

1. Гольф для туалету

Для тих, кому дуже нудно в туалеті і інструкція від освіжувача повітря перечитана вздовж і впоперек. Або для тих, кому набрид смартфон.

Це своєрідний килимок для ніг із лункою, м’ячиком та клюшкою. Можна сидіти та уявляти себе Тайгером Вудсом.

Ідея винаходу належить бренду EZ Drinker. Купити такий винахід можна на Amazon. Ціна на туалетний гольф стартує від 10 доларів.

2. Велосипед для ніг

Так, це велосипед, який рухається за допомогою ніг. Винайшли такий засіб пересування молоді хлопці із проекту FLIZ. Вони працювали над велосипедом досить довго. Розробники хотіли створити щось нове, але те, що базується на звичному для нас велосипеді.

Проїхатись на такому пристрої можна лише розігнавши його ногами. Тулуб кріпиться на спеціальні застібки і тому на велосипеді можна навіть покататись. Але не довго.

3. Пов’язка для пультів

Щоб користуватись усіма приладами, які є вдома, для кожного створили пульт. І потрібно довго шукати, якщо один із них раптом загубиться.

Винахідник Роб Міллер придумав винахід, спеціально для такої проблеми. Щоб не губити пульти, він розробив спеціальну пов’язку на голову. Усі пульти можна просто приклеїти і вони точно залишаться на місці, коли ними не користуєшся. Genius!

4. Лінивий футбол

Стільці створені для лінивих людей, щоб вони стали хоча б трохи активнішими.

Такі крісла розробив та створив італійський дизайнер Емануель Магіні. Головна ідея - два суперника сідають навпроти і роблять усе, щоб не пропустити м’яча.

Окрім футбольних стільців у Магіні є ще стілець для баскетболу та інші чудернацькі меблі.

5. Пакет проти крадіжок

Так, це просто пакет, на якому намальована пліснява. Спеціально для тих, чий обід на роботі містичним чином зникає.

З цієї серії також є чашка із кавовими розводами на ній. Щоб ніхто більше не брав вашу чашку.

6. Дієтична вода

Японська компанія Sapporo почала продавати спеціальну дієтичну воду. За словами компанії, вони додали до складу води "спеціальні пептидні зв’язки" і вона стала максимально дієтичною та корисною.

Звісно, у звичайній воді досі 0 калорій і вона вважається найдієтичнішим продуктом, але яка різниця.

7. Підставка для підборіддя

За задумом китайських винахідників - їх треба використовувати у транспорті. Довга палиця із дугою на кінці допоможе втомленій людині втриматись під час руху метро або автобусу.

Саме пристосування - це дуга із дерева чи пластику, яку використовують скрипалі для своїх підборідь. Її винайшов ще у 19 столітті Луї Шпор, аби музиканти могли звільнити собі праву руку для гри. Його винахід знайшов отаке застосування у сучасному світі.

8. Парасоля водний пістолет

Гра продовжується, поки падає дощ. На вигляд звичайна парасоля, однак уся вода, яка на ній назбирується, потрапляє у спеціальну трубку. По ній дощова вода проходить вниз та "заправляє" пістолет.

Такий винахід належить дизайнеру Алексу Вуллі, який хотів зробити дощ трохи позитивнішим. Купити схожий пістолет можна на Amazon за близько 10 доларів.

9. Домашній USB камінь

Цей пристрій довгий час був популярним в мережі. Такий "домашній" камінь має USB-шнур. Його потрібно вставити у комп'ютер та спостерігати за тим, як нічого не відбувається. Домашня тваринка для інтровертів.

Камінь не проводить струм, тож іграшка стає просто елементом декору. Але в таких домашніх тваринок є плюси. Їх не потрібно годувати, доглядати і вони не нищитимуть ваше взуття. Купити таку іграшку можна на eBay за $10-20.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...