На виборах в Німеччині виграв Путін: Портников зробив несподівану заяву

​Попри те, що на виборах до Бундестагу найбільше голосів зібрали християнські демократи – виграв на них президент Росії Володимир Путін.

Таку думку висловив політолог Віталій Портников і нагадав, що і ХДС, і СДПН отримали найгірший результат за всю післявоєнну історію Німеччини, повідомляють Патріоти України.

"Можливо, комусь це твердження здасться занадто сміливим. Але однією з головних тем в передвиборній кампанії стала міграційна криза – саме вона коштувала християнським демократам традиційних виборців і перетворила на третю політичну силу в країні правопопулістів з «Альтернативи для Німеччини", – зазначив він.

Портников наголосив, що безпрецедентна кількість мігрантів навалилася на Німеччину саме завдяки російськими зусиллям в Сирії.

Він додав, що відновлення балансу німецької політичної системи перетворюється в найважливішу завдання четвертого терміну Меркель.

Якщо Меркель залишить свою посаду, залишивши Німеччину без путінської «Альтернативи» і надавши нове дихання європейському проекту, їй не просто буде забезпечено місце в підручниках історії. Їй буде забезпечено місце в нашій вдячній пам'яті, тому що в цьому випадку у нас з'являється шанс. Простий шанс жити на мирному континенті, починаючому забувати – а не знову згадувати – що таке тоталітаризм і тиранія. Континенті, жителі якого не будуть пишатися ні Гітлером, ні Путіним.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...