На Волині водій збив дітей та втік з міста ДТП

​В ніч проти середи, 2 серпня, у селі Прилісне на Волині водій вантажівки MAN виїхав на тротуар та на смерть збив двох дівчат. Ще одного хлопця госпіталізували. Водій з місця ДТП зник.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції Волині.

Правоохоронці зазначили, що їм вдалося знайти винуватця ДТП, яким виявився 42-річний житель селища Маневичі. Йому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Зараз вирішується питання щодо оголошення водієві підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Згідно з наявною інформацією, трьома підлітками, в яких влетіла вантажівка, виявилися 17-річна Марія Биковська, 16-річна Ангеліна Мельник, 16 років та 17-річний Андрій Пилипчук. Усі троє – випускники місцевої школи.

"Діти сиділи на лавочці біля амбулаторії. Обговорювали майбутнє студентське життя, бо саме того дня дізналися результати вступу. Вони раділи, що всі троє вступили до столиці", – розповіла місцева жителька. Загиблих дівчат поховають в четвер, 3 серпня.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...