На радість пиволюбам: Після ядерного вибуху пиво пити можна!

Американські вчені (дивно що не британські) з'ясували, що після ядерного вибуху пінна радість зберігає корисні і не набуває шкідливих властивостей (так, якість пива після вибуху дуже актуальна, молодці ейнштейни). Фух, аж полегшало...

Фото: vlasti.net

Кілька ящиків пива закопали неподалік епіцентру, а опісля провели лабораторний аналіз напою. Пити можна! Радісну звістку поширюють повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Американський історик Алекс Веллерстайн знайшов у архівних документах про ядерні випробування у США звіт про "вплив ядерних вибухів на напої у комерційній упаковці". Дослідження проводились у Неваді паралельно з випробуваннями, коли військові та вчені намагались скласти собі найповніше уявлення про свою нову зброю.

"З'ясувалось, що рівень радіації у напоях був вище норми тільки у партіях, розташованих ближче до епіцентру (мінімальна відстань склала 300 метрів) - таке можна пити лишень у випадку крайньої потреби. В тих партіях, які були залишені трохи далі від вибуху - до 6 кілометрів - рівень радіації не перевищував санітарні норми", - повідомив Веллерстайн у своєму блозі на npr.org зміст документів.

Нагадаємо, що США стали першою у світі ядерною державою, коли провели випробування ядерної бомби 16 липня 1945 року на полігоні у штаті Н'ю Мексико. Менше ніж за місяць, 6 серпня 1945, ВПС США піддали атомному бомбардуванню японське місто Хіросіма, а через три дні - Нагасакі.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...