На очах у повного стадіону дівчина хлопцеві "піднесла гарбуза" (відео)

Вона відмовилася вийти заміж, отримавши пропозицію під час бейсбольної гри в США, яка проходила на арені команди "Коламбія Файефлайс".

Скріншот

Молодий чоловік зважився на публічну пропозицію руки і серця, але вона завершилася для нього розчаруванням, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після того, як танцюристи, що допомагали хлопцю, закінчили свій виступ і підняли таблички з пропозицією руки і серця, молодий чоловік встав на коліно і дістав коробочку з кільцем.

Однак на очах у всього стадіону дівчина спершу почала качати головою, щось сказала хлопцю, після чого забрала свою сумочку і пішла.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...