На льодовику у французьких Альпах відшукали моторошну знахідку

​У Французьких Альпах знайдені заморожені частини тіл, які можуть належати жертвам авіакатастрофи, яка сталася понад 50 років тому.

Про це пишуть Патріоти України з посиланням на видання Metro.

Деніель Рош шукав останки жертв авіакатастрофи на льодовику Боссон на Монблані. Там він знайшов ідеально збережену руку, а також верхню частину ноги.

Імовірно, останки належать пасажирам одного з двох літаків Air India, які зазнали аварії в цьому районі. Перша авіакатастрофа сталася 1950 році. Тоді загинули 48 людей. Другий літак Air India розбився біля Монблану в січні 1966 року до шляху з Мумбаї в Нью-Йорк. Загинули всі 117 осіб, що знаходилися на борту.

Рош вважає, що виявлені ним рештки належать жінці, яка розбилася в 1966 році. Йому також вдалося виявити один з чотирьох реактивних двигунів від літака.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США у березні таємно передали Україні далекобійні Atacms – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 20:43

Сполучені Штати ще у березні таємно передали Україні далекобійні ракети Atacms. Вони увійшли до пакета допомоги на $300 млн. Про це пише Reuters із посиланням на неназвані джерела, передають Патріоти України. Співрозмовник агентства стверджує, що ракет...

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...