На Херсонщині вітчім-нелюд побив двох малих дітей, дівчинка перебуває у комі

​Розправа над дітьми сталася в одному із сіл Великоолександрівського району. Жертвою знущань 26-річного вітчима стала 2-річна дівчинка та її 3-річний братик.

У поліцію звернулася 26-річна мешканка Миколаївської області, яка останні два місяці проживає у співмешканця на Херсонщині. Жінка розповіла, що напередодні пішла на польові роботи і залишила на цивільного чоловіка своїх двох дітей, повідомляють Патріоти України. Далі мовою оригіналу.

Когда вернулась, двухлетняя дочка спала, и мать не стала ее беспокоить. Но, когда спустя два часа девочка так и не проснулась, мать заметила на ее теле многочисленные синяки. Оказалось, что ребенок без сознания. Женщина вызвала скорую.

Вместе с врачами на место происшествия прибыли полицейские. Находившийся дома мужчина рассказал, что дети капризничали, и он их… воспитывал.

В результате «воспитательного процесса» двухлетняя малышка в состоянии комы находится в реанимации с диагнозом «ушиб и отек головного мозга, многочисленные гематомы по всему телу». Ее состояние крайне тяжелое. У ее трехлетнего братика также зафиксированы телесные повреждения.

«Мы выяснили, что мать детей и ее сожитель регулярно бьют детей. Кроме того, мужчина состоит на учете у врача-психиатра», — сообщил начальник Великоалександровского отделения полиции Вадим Ковальчук.

Старшего ребенка забрала к себе бабушка. В отношении матери детей открыто уголовное производство по ст. 166 Уголовного кодекса Украины «Злостное невыполнение обязанностей по уходу за ребенком» (максимальное наказание — пять лет лишения свободы).

Мужчина задержан в порядке ст. 208 УПК. Решается вопрос об его аресте. Назначен ряд экспертиз, в том числе судебно-психиатрическая. Открыто уголовное производство по ч.1 ст. 121 Уголовного кодекса Украины «Умышленное тяжкое телесное повреждение». Извергу грозит до 8 лет тюрьмы.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...