На Черкащині відбувся вражаючий трактор-фест (відео)

​Закинути м'яч у ворота, зібрати спортивні кільця або ж продемонструвати майстерність паркування на тракторі. Це вже був шостий трактор-фест. Окрім конкурсів, влаштували тут й перегони, а ще виставку дивакуватих машин.

Фото: fermeru.com.ua

На тракторах можна не лише працювати у полі, а й неабияк розважатись. На Черкащині видовищні перегони на агротехніці та напружена боротьба за звання чемпіона змусила добряче понервувати як самих учасників, так і глядачів, із захватом розповідають Патріоти України.

Свою майстерність демонстрували 20 кращих механізаторів області. Учасники мали закинути м'яч у ворота, ідеально припаркуватись, зібрати спортивні кільця і зробити це якомога швидше. Переможцем змагань став досвідчений тракторист Василь Савранський.

Трактор ФестТрактор ФестПотужні двигуни проти інтелекту і сили людини – так відбулось жартівливе повстання тракторів проти селян.

Трактор Фест«Це дозволяє їм показати свою майстерність, що дуже важливо. Позмагалися між собою, виграли призи. Для багатьох це стимул потрапити сюди і показати, чого він досяг за рік», – розповів організатор фестивалю Олег Васецький.

Трактор-фест вже став традиційним для Черкащини і дуже популярним серед аграріїв. Завершилось свято частуваннями і концертом.


Переможцям та призерам змагань організатори подарували грамоту та подарунок на вибір: новенький мотоцикл, телевізор чи холодильник.

Вручали призи та грамоти генеральний директор НПФ "Урожай" Олег Васецький та відомий український богатир Василь Вірастюк.Трактор ФестВід тракторів та навантажувачів глядачі перейшли до атракціонів, у яких вони могли спробувати вже власні сили. Окрім, традиційних тракторних змагань, на «Трактор Фесті» відбувся конкурс чоловічої сили «Богатирі «Урожаю-2015».


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Будь вони прокляті разом із їхнім Путіним": У Селидовому удар росіян зруйнував будинок 73-річної жінки (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:19

У Селидовому ракетний удар РФ пошкодив будинок 73-річної мешканки Ніни. Це вже втретє її доведеться відновлювати оселю після російських атак. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України. В ніч обстрілу жінка пішла в гості, а коли повернул...

Група робітників опинилась під завалами: В Росії обвалився золотодобувний рудник (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:04

18 березня в Амурській області Росії обвалився золотодобувний рудник, під завалами опинились 13 осіб. Про обвал писали російські пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що сталося руйнування в Амурській області на золотодобувній шахті, інц...