"Миша! Миша! Мой дорогой, куда ты едешь?": У мережі "схрестили" Тимошенко із Саакашвілі (відео)

​У мережі створили пародію за мотивами скандального повернення екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі на територію України.

Відповідний ролик опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Відео, на якому екс-прем'єр Арсеній Яценюк розмовляє по телефону з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко після її звільнення з в'язниці під час Революції гідності, переозвучили як діалог Яценюка з Саакашвілі.

"Міша! Міша! Мій дорогий, куди ти їдеш? Ми тебе чекаємо! Вся країна тебе чекає!" - "говорить "екс-прем'єр.

Як повідомлялося, увечері 10 вересня прихильники Міхеїла Саакашвілі прорвали кордони прикордонників на КПП "Шегині" та буквально на руках занесли в Україну екс-президента Грузії.

За даним фактом поліція Львівської області відкрила кримінальне провадження за ст.332 "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...