Ми втопимо її в безодні: У КНДР зробили гучну заяву про Японію

​Від імені "розгніваного народу і армії" в Північній Кореї сьогодні випустили нову порцію погроз ворогам - обіцяють "забити США палицями, як скаженого пса".

Пхеньян зробив чергову заяву через жорсткість санкцій ООН: в Північній Кореї загрожують ядерними ударами США і Японії, а також вимагають "розпустити даремний Радбез ООН". Заява влади КНДР опублікована сьогодні, 14 вересня, на сайті Центрального телеграфного агентства Кореї "від імені розгніваного народу і армії", передають Патріоти України.

"Армія і народ КНДР в єдиному пориві вимагають, щоб янкі - головного злочинця в підготовці резолюції санкцій - забили палицями до смерті, як скажену собаку. Янки - одвічний ворог і зграя вовків, з якими ніколи не буде миру, так як вони століттями влаштовували різанину і страти корейців ", - заявили в ЦТАК.

У Пхеньяні не перший десяток років говорять, що "є межа терпінню", і що "прийшов час аннигилировать агресорів-імперіалістів і гангстерів".

"Перетворимо материкову частину США в попіл і морок. Випустимо пару в мобілізацію всіх засобів, які ми готували", - передає ЦТАК.

Ту ж риторику в Північній Кореї застосували і до Японії, використовував кілька образливих прикметників, щоб продемонструвати рівень ненависті.

"По японцям потрібно нанести вирішальний удар, поки вони ще не прийшли до тями після недавнього прольоту МКБР над їх архіпелагом. Чотири острови повинні зникнути в безодні після ядерного бомбардування чучхе. В існуванні Японії поряд з нами більше немає необхідності", - вважають в Пхеньяні.

Відносно південних сусідів по півострову риторика також не змінюється: "Потрібно знищити маріонетковий режим, щоб вся корейська нація могла возз'єднатися на славу світу і заради звершень".

"Радбез ООН перетворився на інструмент, який служить США і слідує тільки їх інструкціям. Це інструмент зла, який не тільки не забезпечує мир за планеті, але робить протилежне. Настільки непотрібний орган потрібно розпустити", - вважають в КНДР.

Північна Корея назвала нові санкції ООН "гнилою сіткою, якою нас не втримати". "Собаки гавкають, караван йде", - підкреслили вони.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...