"Ми будемо боротись до кінця": Брат жінки, яка загинула в ДТП з авто Димінського, заявив про затягування справи

​Родичі 31-річної Наталії Тріли підозрюють, що слідство не квапиться встановити обставини пригоди та винного в ній.

Про це розповів брат жертви аварії Степан Мацевко, передають Патріоти України.

"По-перше, перепони в зв'язку з затягуванням слідства. Я не розумію, звідки таке затягування часу, звідки воно береться. Мала б уже бути експертиза ДНК. Поки її немає", - розповів він.

За словами чоловіка, ніхто з українських політиків і чиновників, які коментували аварію, з ними не зв'язувалися.

"Ніхто не зв'язувався. Це тільки Фейсбук-історія. Але ми будемо боротися до кінця і будемо доводити правду настільки, наскільки це буде нам можливо", - зазначив Мацевко.

Крім того, він заявив, що родичі готові апелювати до суспільства, якщо слідство піде шляхом підтасовування доказів у справі.

"По-друге, зараз ми мовчимо, бо чекаємо результатів експертизи ДНК. Нас підтримує ІТ-спільнота, нас підтримує велика кількість громадських організацій Львова. Тобто, якщо буде фіктивне затягування часу, якщо будуть неправдиві дані, то ми будемо піднімати людей і таким чином доводити правду ", - підкреслив мужчина.

Також він повідомив, що сім'я загиблої веде власне розслідування.

"Ми особисто опитуємо людей, шукаємо особисті докази, інформацію", - додав брат загиблої.

Як писав раніше "Обозреватель", охоронець олігарха Андрій Борщ, який взяв на себе провину за смертельне ДТП за участю Димінського, має третю групу інвалідності.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через відмову Заходу допомогти вчасно: Україна більше не зможе перейти до наступу, - британський полковник

середа, 24 квітень 2024, 20:55

Нові пакети допомоги Україні допоможуть їй витримати можливий майбутній наступ росіян, але не дозволять перехопити ініціативу і повернутися до наступу. Про це полковник британської армії Річард Кемп написав у своїй колонці для Telegraph, передають Патр...

США у березні таємно передали Україні далекобійні Atacms – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 20:43

Сполучені Штати ще у березні таємно передали Україні далекобійні ракети Atacms. Вони увійшли до пакета допомоги на $300 млн. Про це пише Reuters із посиланням на неназвані джерела, передають Патріоти України. Співрозмовник агентства стверджує, що ракет...