Мудре рішення японських роботодавців припало до душі котам і господарям (фотофакти)

Керівництво вважає, що домашні тварини підвищують продуктивність праці.

Фото: segodnya.ua

Японська IT-компанія запропонувала своїм працівникам вельми незвичайний спосіб поліпшити працездатність. Всім співробітникам дозволили приносити в офіс їх домашніх котів, зі схваленням повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Таким чином, як кажуть представники організації, їм дійсно вдалося значно поліпшити атмосферу в офісі.

"Ми виявили, що 50% кішок вважають за краще взаємодію з соціальним подразником навіть у разі, якщо у них був прямий вибір між соціальною взаємодією з людиною і іншими стимулами з інших трьох категорій", - пишуть автори дослідження.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...