Мілітаризація суспільства: У російській школі учень влаштував стрілянину, є постраждалі

​У підмосковній Івантєєвці підліток відкрив вогонь з вогнепальної зброї. Нападника затримали.

Як повідомляють Патріоти України, стрілянину влаштував учень 9А класу. Він прийшов в школу з травматичним пістолетом свого батька і петардами. Стверджується, що він вистрілив в голову вчительці інформатики.

У свою чергу глава міста Олена Ковальова стверджує, що стрілянини не було.

“За попередньою інформацією в школі №1 в стався конфлікт, учасником якого були вчитель і учень. В результаті конфлікту постраждав учитель. У ході конфлікту будь-яких пострілів, а також використання вогнепальної зброї не проводилося. Відбулося незначне загоряння, яке було ліквідовано до приїзду екіпажів пожежників. Разом з тим, з метою недопущення НП проведено евакуацію дітей”, – написала вона в соцмережі.

У той же час інші ЗМІ повідомляють, що учень був озброєний молотком.

“За попередньою інформацією, учень школи №1 в підмосковній Івантєєвці прийшов в школу з молотком і вдарив свою вчительку. На даний момент вона в реанімації”, – сказало джерело Інтерфаксу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...