Мікроросія у колі ворогів: Бойовики "ЛНР" звинуватили у шпигунстві Свідків Ієгови

​Бойовики з Луганська звинуватили членів церкви "Свідки Єгови" у роботі на Службу безпеки України та співпраці з "Правим сектором".

Таку заяву зробив представник "міністерства державної безпеки" Олександр Басов, передають Патріоти України з посиланням на підконтрольні терористам ЗМІ.

За його словами, представники "Свідків Єгови" є активними агентами впливу СБУ на непідконтрольній Києву території Донбасу.

"Під час огляду приміщень, що належать релігійній організації Свідки Єгови у місті Луганську та місті Алчевську виявлено та вилучено агітаційні матеріали, що містять нацистську символіку і атрибутику, а також листівки із закликами до співпраці зі спецслужбами України", - заявив Басов.

Він додав, що членів церкви підозрюють в розклеювання агітаційних листівок СБУ і Національного корпусу "Азов" в Алчевську, а також у передачі у безоплатне користування одного зі своїх приміщень "Правому сектору".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...