Мережа у шоці від правдоподібного "відривання" пальця (відео)

Користувачів зачарував трюк австралійця.

Скріншот

На своєму каналі YouTube, Vincent Kuo опублікував ролик, в якому відривав і приставляв собі на місце палець, з подивом розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

При цьому фокус, давно відомий своєю простотою, австралієць виконував настільки вправно, що здавалося, ніби він відриває пальці собі насправді. За короткий час відео набрало більше ніж двох мільйонів переглядів.

Відео зібрало безліч коментарів, в основному жартівливих. Так, один з користувачів пише: "Допоможіть! Тут багато тепер крові. Що робити?". Інший каже, що потрібно було покликати цього хлопця, коли Люк ("Зоряні війни") втратив руку.

Ну і частина коментаторів, стандартно, сумнівається в автентичності трюку. Деяким здалося, що австралієць все ж застосовував спецефекти.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...