Mercedes вразив автолюбителів новим Maybach-електрокаром (фото)

Автовиробник презентував повнорозмірну модель, яку випускають раз у десятиріччя.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

Для створення двомісного кабріолета дизайнери надихнулися старовинними автомобілями, додавши до їх розкоші концептуальні рішення і сучасні технології.

Гламурний кабріолет - це нова класика і яскравий приклад дизайнерської філософії бренду під назвою Sensual Purity, яка грунтується на відмові від складних форм на користь простих і витончених ліній.

Новий майбах має 5700 мм завдовжки та 2100 мм завширшки. Під двостулковою кришкою капота розмістилося багажне відділення, укомплектоване фірмовими парасольками, посудом, столовими приборами і всім необхідним для пікніка.

Не менш інноваційний і неординарний салон автомобіля. У його дизайні сплелися нові технології і двоколірні оформлення: біле з блакитною підсвіткою. Крім того, особливий шик дарують хромовані вставки. Приладова панель - віртуальна. Великий дисплей проектує необхідну інформацію на лобове скло.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet - електрокар. Потужність силової установки становить 550 кВт. На одному заряді батареї він може проїхати більше 500 кілометрів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....