Менеджер Кличка прокоментував його відповідальне рішення

​Володимиру Кличку дуже нелегко далося рішення про завершення кар'єри після поразки від Ентоні Джошуа на стадіоні "Уемблі" у Лондоні. Однак він хотів піти, коли позбудеться мотивації.

Кличко та Бенте. Фото: sport.bigmir.netПро це повідомив його менеджер Бернд Бенте, пояснивши причини відходу української легенди на спортивну пенсію, передають Патріоти України.

"Володимиру дуже важко далося це рішення. Особливо після тієї приголомшливою ночі на "Уемблі". Але він завжди підкреслював, що хоче піти з боксу, коли у нього стане недостатньо мотивації. Тому це остаточне рішення. Як би не було, це однозначно правильне рішення. Володимир зробив все у своїй унікальній боксерській кар'єрі. Він домінував у суперважкому дивізіоні більше десятка років. Він бився на переповнених аренах і стадіонах по всьому світу, а мільйони фанатів стежили за його боями по телевізору. Для мене було честю супроводжувати Володимира у цій унікальній подорожі ", - цитує Бенте BoxingScene.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...