Маск показав, як буде працювати його міжпланетний корабель (відео)

​Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск опублікував у себе в Instagram свіже відео, в якому показано, як буде працювати міжпланетний космічний корабель.

«Моделювання того, як буде працювати міжпланетний космічний корабель SpaceX. Ми відкриваємо нову версію вже в п'ятницю опівдні в IAC Adelaide. Деякі аспекти нового дизайну і додатків будуть дійсно несподіваними», - написав Маск, передають Патріоти України.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.