Марсоход Curiosity знайшов черговий дивовижний артефакт (фото)

​Марсохід Curiosity виявив на Марсі «кам’яне коло» з ідеально правильним контуром.

Curiosity знайшов ідеальне «кам'яне коло». Фото: NASAРовер, який проводить дослідження поверхні Червоної планети зробив відповідні фотознімки, передав кадри в наземний центр управління. Всі матеріали були представлені на офіційному порталі NASA, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дослідники протягом довгого часу фіксують різні об’єкта на поверхні 4-ї планети Сонячної системи і публікують пов’язану з цим питанням інформацію. Деякі люди впевнені, що новий кам’яний візерунок, знайдений на Марсі може вказувати, що раніше там могла існувати життя.

Наприклад, уфологи впевнені, що кам’яний об’єкт являє собою рукотворний об’єкт, який зміг зберегтися до сьогоднішнього часу з часу існування інопланетної цивілізації. Імовірно, раніше кам’яне коло був частиною великого об’єкта і було зруйновано за підсумками якогось катаклізму, який трапився на Марсі.

Користувачі Мережі залишили безліч коментарів щодо даного відкриття і висунули ряд гіпотез про походження об’єкта. Одні припустили, що це міг бути результат створення якоїсь свердловини, а інші вважали, що об’єкт є частиною заправної станції, призначеної для обслуговування НЛО.

Крім цього, є кілька прихильників версії про природне походження кам’яного кола. Експерти відзначають, що не тільки на Марсі, а й на Місяці є велика кількість подібних утворень, проте багато хто просто не помічають їх. Підкреслюється, що подібні форми можуть стати результатом тривалої повільної ерозії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...