Маленький бунтар - норвезький принц весело знехтував королівські протоколи (відео)

Той випадок, коли кажуть - будь собою!

Норвезька королівська родина. Фото: podrobnosti.ua

11-річний норвезький принц Сверре Магнус, молодша дитина наслідного принца Норвегії Хокона і його дружини Метте-Маріт, порушив протокол під час святкувань з нагоди 80-річчя короля Харальда і королеви Соні в Осло, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляє Daily Mail, хлопчик, стоячи на балконі в оточенні сім'ї, будував пики, активно жестикулював і навіть показав на камеру рух з танцю dab.

Король і королева, яким в цьому році виповнюється 80 років, вирішили відсвяткувати цю подію разом. Святкова вечеря відбувся в королівському палаці в Осло. Після нього королівська сім'я вийшла на балкон привітати присутніх людей.

Батьки та дідусь з бабусею принца Сверре Магнуса були по-королівськи стримані й спокійні, а ось хлопчик будував пики на камеру, після чого повторив рух з танцю, що став популярним у знаменитостей. Принца зупинила його 12-річна кузина Леа Айседора Бен.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...