Макрон в першій президентській промові заявив, що терористам з ним вельми не пощастило

І Франція буде одним з провідних борців з ним.

Фото: gordonua.com

Увечері 7 травня Еммануель Макрон виступив з відео зверненням до французів, запевнивши, що буде "поважати кожен голос, відданий за ультраправих". Він також оголосив, що має намір зосередитися на об'єднанні нації і боротьбі з тероризмом. Патріоти України з посиланням на Нескучные новости пропонують ознайомитися з повним текстом його виступу.

Французи і француженки, співгромадяни з заморських територій, ви довірили мені цей президентський термін. Це велика честь і велика відповідальність. Але ще нічого не зроблено, і я просто дякую від щирого серця всіх, хто підтримав мене. Я цього ніколи не забуду. Я постараюся зробити все для того, щоб вас не підвести.

Я поважаю тих, кого розкол в країні змусив віддати свій голос за прихильників радикальних позицій. Я розумію їх. Однак зараз я хочу звернутися до всіх вас, яким би не був ваш вибір.

Я хочу звернутися до Марін Ле Пен: я буду поважати кожен голос, відданий за ультраправих. Це важлива частина громадян нашої країни, яка висловилася, і я, звичайно ж, буду відповідати й за них. Ми повинні бути разом проти всіх форм дискримінації. Я буду гарантувати вашу безпеку і єдність нашої нації.

Я буду захищати Францію, її інтереси, її імідж. Це зобов'язання, яке я беру перед вами. Йдеться про всю нашу цивілізацію, про наше ставлення до життя, про нашу свободу і цінності. Від вашого імені я посилаю дружній привіт народам світу, і хочу сказати їх керівникам, що Франція буде уважно ставитися до рівноваги сил у світі. Я закликаю до міжнародної співпраці з Францією з питань розвитку, боротьби зі змінами клімату і, звичайно, найголовніше - боротьби з тероризмом. Я говорю всім, що Франція буде в перших рядах боротьби з тероризмом як на своїй землі, так і в діях на міжнародному рівні. Як би довго не повинна тривати ця боротьба, ми будемо її вести без поступок.

Дорогі співвітчизники, сьогодні відкривається нова сторінка історії. Я хочу, щоб це була сторінка новознайдених надій і впевненості. Я не зупинюся перед важкими обставинами. Я буду діяти, поважаючи усіх вас. Так ми будемо будувати краще майбутнє.

Французи й француженки, я хочу привітати Франсуа Олланда, який протягом п'яти років працював для нашої країни. Я буду боротися з усіх сил з поділом нації, яке підриває наші сили. Саме таким чином ми можемо наділити французький народ можливостями, які Франція повинна ім. Давайте любити Францію. Протягом наступних п'яти років я буду зі смиренням, самовідданістю і рішучістю служити від вашого імені. Хай живе республіка! Хай живе Франція!

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...