Майже як у Простоквашино (фото)

В мережі набирають популярності світлини школярки верхи на корові.

Фото: 24tv.ua

Багато школярів мріють про домашні поні, проте 13-річна школярка Ханна Штейнкер з Німеччини навчила всього, чого хотіла, свою домашнюю корову ,з усмішкою розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дівчинка назвала свою корову на ім’я Луна та виховала її як справжнього їздового коня. Тварина чудово розуміє такі команди як "йти", "стояти" і "галоп".

Ханна вже давно осідлала свою улюбленицю і разом з нею вміє долати бар'єри та різні перепони. Дівчина горда за свою вмілу корову, адже Луна може скласти конкуренцію навіть справжнім коням.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...