Любиш Росію? Отримай у писок: У Чернігові активісти провчили сепаратиста (відео)

​Сепаратист «місцевого розливу» активно вихваляв країну-окупанта.

Про це у Facebook повідомляють активісти С14, передають Патріоти України. Все почалося з того, що на виставці «Якби не війна», яка проходила у Чернігові у липні, невідомий чоловік почав ображати дівчину-волонтера.

«Латентний сепаратист заявив, що українська мова для «фашистів», «Росія це добре» й інше ватне марення», - пишуть активісти. Когда волонтер попыталась вызвать полицию, мужчина сбежал.

Однак невідомим патріотам, сказано у повідомленні С14, вдалося з'ясувати, де живе сепаратист. Вони навідалися до нього додому й змусили вибачитися на камеру.

«Сепар закликає інших сепаратистів задуматися й почати любити Україну. Після сотень убитих під час обстрілів з російської артилерії мирних громадян й руйнування, яку принесла в Україну російська армія, варто нарешті усвідомити прості речі», - сказано у повідомленні С14.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...

Кубинські найманці ліквідували російського командира на Донеччині, - українські партизани

субота, 27 квітень 2024, 20:54

У суботу, 27 квітня, стало відомо, що на Донеччині кубинські найманці ліквідували свого російського командира. Про це повідомляє рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зізнались, що російська військова влада не може контролювати най...