"Любов пройшла, зів'яли помідори": Лукашенко відсадили від Путіна під час концерту

На концерті в столиці Казахстану Астані була порушена традиція "спільного сидіння" двох президентів.

Фото: obozrevatel.com

Між російським і білоруським президентами посадили главу Узбекистану Шавката Мірзійоєва, а по іншу сторону від Путіна сидів президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За інформацією прес-служби глави Казахстану, в Державному театрі опери та балету "Астана Опера" прозвучали "казахські народні пісні та мелодії різних народів світу, а також відомі класичні твори". Виступали музичні колективи з країн-членів ШОС, в тому числі з Росії, Китаю, Індії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...