Любов до гробу: У Росії згоріли разом жінка і чоловік, який тривалий час її бив

​Трагедія розігралася в селі Єлізарове. 45-річна Марія Тернова раніше неодноразово зверталася в поліцію з проханням захистити її від агресивного чоловіка. 58-річний Олександр Борін постійно бив і погрожував вбивством їй та їх 20-річному сину.

Близько двох тижнів тому Олександр поїхав від дружини після чергової сварки, повідомляють Патріоти України. Однак залишати Марію в спокої він не збирався і, за словами сусідів, періодично приїжджав з рушницею "на розборки".

20 серпня Марія подзвонила в поліцію і розповіла, що чоловік хоче вбити її і сина. Поліцейським вдалося затримати дебошира тільки на наступний день, але після бесіди його відпустили.Через тиждень чоловік проник в будинок, підпалив його і напав на свою дружину з викруткою, завдавши їй кілька ударів. Як пише паблік Mash, Марія вчепилася мертвою хваткою в Олександра і не дала йому вибратися з будинку, що загорівся. Син встиг вистрибнути у вікно і залишився живий.

У поліції ж пояснюють, що не бездіяли, але затримати Борина на довгий термін не могли, так як його порушення цього не припускали. При затриманні на нього був складений протокол про адміністративне правопорушення, і він був притягнутий до арешту на дві доби.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цього тижня відбувся просто шквал арештів: Китайські шпигуни з’являються по всій Європі – The New York Times

неділя, 28 квітень 2024, 23:42

Цього тижня у Європі відбувся шквал арештів китайських шпигунів у Європі, що відоражає нещодавно посилену реакцію континенту на шпигунську діяльність Пекіна. Про це пише The New York Times, передають Патріоти України. «Один із чоловіків, молодий британ...

Висновки з Вашингтонських баталій для України - Костянтин Єлісєєв

неділя, 28 квітень 2024, 23:28

"Минулого тижня увесь світ і насамперед Україна стали свідками напруженої політичної інтриги у Палаті представників США щодо схвалення пакета військової допомоги Україні у розмірі понад 60 млрд доларів США. Добре, що рішення Палати представників стало ...