Літній британець випадково полетів у відпустку з чужою дружиною

Плутанина сталася в аеропорту перед посадкою.

Фото: vokrugsveta.ua

Подорож до Іспанії для британського подружжя почалося з кумедного випадку. Залишивши дружину в залі очікування, чоловік ненадовго відыйшов. Повернувшись, він не знайшов її на колишньому місці і вирішив, що дружина вирушила в літак, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Моріс і Керолайн Хантер одружені вже 46 років. За ці роки подружжя навчилися розуміти один одного не тільки з півслова, але навіть зовсім без слів. Однак саме це і підвело пару на цей раз.

Коли чоловік і жінка летіли до Іспанії, під час очікування в лондонському аеропорту Стенстед, у 80-річного Моріса виникла необхідність відвідати туалет. Керолайн залишилася в залі очікування. Однак повернувшись, чоловік не виявив жінку в умовленому місці. Моріс вирішив, що за час його відсутності була оголошена посадка, і він знайде Керолайн на борту літака.

Річ у тому, що британець має високий зріст і зазвичай займає в салоні додаткове місце. Дружина повинна була розміститися недалеко від нього. Коли літак пішов на зліт, Моріс знайшов очима дружину (як він був упевнений) і кивнув їй. Жінка з такою ж зачіскою як у Керолайн, з посмішкою кивнула йому у відповідь. Заспокоєний чоловік тут же поринув у сон.

Лише тільки коли літак сів, Моріс запідозрив недобре. Не знайшовши подружжя серед пасажирів, він зрозумів, що трапилася прикре непорозуміння і він прилетів до Іспанії без дружини. Британець відразу ж придбав зворотний квиток і вилетів до Лондона.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...