"Лежу, - говорит, - и понимаю, что тела у меня нет": Стало відомо, як почувається постраждалий у ДТП з сином Шуфрича

​Олексій Мельниченко, який постраждав у результаті наїзду на нього авто, за кермом якого знаходився син народного депутата Нестора Шуфрича, почав проходити реабілітацію.

Про це в Facebook повідомив адвокат В'ячеслав Лисенко, передають Патріоти України.

"Вчора з приватної клініки "Борис" його перевезли на реабілітацію у санаторій "Конча-Заспа". Всі витрати на лікування і відновлення Олексія взяв на себе народний депутат Нестор Шуфрич, батько винуватця аварії", - написав він.

За словами адвоката, Мельниченко погано пам'ятає день аварії, а кілька днів після - зовсім не пам'ятає.

"Лежу, - каже, - і розумію, що тіла у мене немає". Ізраїльські лікарі врятували йому життя. Зараз він не приймає препарати, що впливають на свідомість, відновлення мозку і пам'яті. Все йде природним шляхом", - додав Лисенко.

Сам потерпілий розповів, що у нього "все добре", крім кількох місць на руці, які "не зовсім добре зроблені". "Все буде класно!" - впевнений Мельниченко.

Як повідомлялось, 26 серпня, Шуфрич-молодший у Києві збив 31-річного пішохода.

У результаті аварії потерпілий отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови. Вивих вдалося вправити.

Пізніше в поліції повідомили, що інцидент розслідується. При цьому додали, що син Шуфрича здав всі необхідні аналізи, експертиза показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...