Лінивий пес, який посів позу "помри", став зіркою мережі (відео)

​В Австралії золотистий ретривер змусив свого господаря червоніти від сорому посеред переповненого парку, відмовляючись завершувати прогулянку на свіжому повітрі.

Курйозне відео опублікувала в соцмережі Facebook користувач Kristen Bohlsen, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На відео видно, як собака, зайнявши позу «помри», відмовляється йти з парку, незважаючи на всі вмовляння господаря. Коли ж чоловік знімає поводок і, залишивши пса лежати на землі, йти геть, ретривер ображено відвертається від нього.

Чоловік все ж повертається до собаки, яка підставляє шию, щоб господар одягнув поводок, але вже через мить пес знову відмовляється зрушаться з місця, чим викликає сміх у людей, який з цікавістю спостерігають за кумедною сценою.

Коли ж чоловік вдруге покинув свого вихованця, той все ж піднявся і пішов слідом за ним під радісні вигуки і оплески глядачів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...