Легенда кіно Ада Роговцева святкує ювілей (відео)

​Відома українська кінодіва й театральна актриса Ада Роговцева 16 липня святкує 80-річчя.

Від народження вона повинна була стати Людою, а після школи планувала вивчитися на журналіста. Але випадковість кожен раз втручалася в її життя і змінювала долю.

В останній момент батьки вирішили назвати новонароджену дівчинку Адою, а шкільні подруги вмовили здати іспити в театральний інститут. Так почалася зіркова історія улюбленої та народної артистки Ади Роговцевої, відзначають Патріоти України.

З 18 років вона перед камерою, а після радянської кіноепопеї "Вічний поклик" стала улюбленицею мільйонів. Понад 35 років присвятила одному театру.

І протягом усього життя любила тільки одну людину - актора Костянтина Степанкова, який дожив до їх золотого весілля. Після смерті сина Ада Роговцева не зазначає жодне свято. Але не залишає сцени. Вона відмовилася від роботи в Росії, проте досі пір гастролює по Україні та часто відвідує Донбас.

Саме Ада Роговцева першої публічно звернулася до Путіна за часів Майдану з проханням не допустити війни.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...