Китайські медики нарешті зрозуміли, що через бабусь онуки товстіють

Дивина, хто б міг подумати...

Повернувся від бабусі. Фото з відкритих джерел.Китайські вчені звинуватили бабусь в тому, що ті занадто багато годують своїх онуків. А це в свою чергу негативно впливає на здоров'я дітей, буквально змушуючи набирати зайві кілограми. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Боротьба з дитячим ожирінням повинна охоплювати й обмеження з продажу їжі в околицях шкіл, і заходи з навчання бабусь і дідусів азам правильного харчування, і підвищення рівня фізичної активності учнів під час їх перебування в школі. Людям, що мігрують з інших міст, у свою чергу, потрібно допомагати займатися спортом", - заявила Бай Чи.

Після того, як учені вивчили послідовність ожиріння серед школярів з сімей різного походження, рівня достатку та освіти, вони звернули увагу на незвичайну річ - школярі з сімей мігрантів, які переїхали з глибинки в Гуанчжоу разом з батьками, набагато рідше страждали від ожиріння, ніж їх однолітки з-поміж корінних жителів міста.

Бабусі й дідусі, у свою чергу, пишаються своїми онуками та дуже часто загодовують їх через поширене в КНР уявлення про те, що зайва вага є ознакою багатства і щасливого життя.

Багато батьків розповідали вченим, що їх діти гладшали під час канікул, коли жили у бабусь і дідусів, і худнули після повернення в школу. Також у Китаї діти поправляються в школі, оскільки найбільше уваги приділяється точним наукам, а фізкультура стоїть на останньому місці.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...