Кумедна помилка сервісу Google Maps "перетворила" будинок австралійця на піцерію

В результаті чимало охочих підкріпитись посунули до нього в будинок.

Фото: journalist.today

Після того як власник поскаржився на роботу Googl місцевим медіа, помилку у геолокації виправили, а перед власником вибачились, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.


Майкл Мак Елві висловив незадоволення з приводу того, що до нього додому почали приходити незнайомці. Більша частина непроханих гостей планувала замовити їжу, проте були люди, які хотіли влаштуватись в уявну піцерію на роботу.

Крім того, потенційні клієнти заважали приватності Майкла. Зокрема, багато гостей запитували його дочку, коли відкриється піцерія.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...