Криваві жнива терору: У Лондоні сталася страшна трагедія (відео)

Інцидент трапився в першу річницю масштабних терактів в Брюсселі.

Фото из СетиУ столиці Великобританії на Лондонському мосту мікроавтобус скоїв наїзд на пішоходів, після чого з авто вийшли троє чоловіків і накинулися з ножами на перехожих, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з останніми даними, кількість загиблих під час лондонського теракту склала п'ять чоловік, ще близько 40 осіб отримали поранення. У Скотланд-Ярді повідомили про те, що серед постраждалих опинилися троє поліцейських. Крім того, серед постраждалих були громадяни інших країн.

Зараз відомо про двох неповнолітніх громадянок Франції, які знаходяться в числі поранених. Пізніше стало відомо, що серед постраждалих від теракту, який стався в центрі Лондона, були громадяни Франції, Румунії та Південній Кореї. У МЗС України заявили, що українських громадян серед них немає.

Більшість постраждалих були збиті автомобілем зловмисника, проте кілька людей отримали ножові поранення вже тоді, коли терорист попрямував до будівлі парламенту. Серед них один загиблий поліцейський, якого нападник убив, намагаючись пробратися всередину парламенту. Колишній міністр закордонних справ Польщі, що став очевидцем подій, сказав, що бачив десятки людей, які лежали на мосту, не подаючи ознак життя. Деякі журналісти також підтверджують, що багато поранених перебувають у критичному стані і число загиблих може рости.

Поліцейські застрели всіх трьох чоловіків, які здійснили напад. Зазначається, що в районі теракту суботнім вечором перебувало значна кількість людей. Також на нападників були надіті предмети, схожі на пояси смертників, але пізніше з'ясувалося, що це були муляжі.

Терористична організація "Ісламська держава" перед подіями в Лондоні в Telegram закликала здійснювати атаки за допомогою вантажівок, ножів та зброї проти "хрестоносців" під час священного для мусульман місяця Рамадан.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...