Крив матом пенсіонерів, другий - побив бабусю: Мережу шокували нові випадки ганебного поводження маршрутників

Інформацію надали самі пасажири.

Фото: obozrevatel.comУ Білгород-Дністровському Одеської області водій маршрутки вживав ненормативну лексику під час спілкування з пасажирами, а в Запоріжжі – здійснив фізичне насилля щодо одної з жительок міста, передають Патріоти України.

Зокрема, на Одещині водій маршрутки №3 по-хамськи спілкувався з пасажирами. Так він відреагував на зауваження людей про те, що не зробив зупинку в належному місці.

"Стала свідком рідкісного хамства з боку водія автобуса 3-го маршруту (№ 32-15ЕЕ), який із застосуванням ненормативної лексики "крив" пенсіонерів, при цьому встигав грубіянити всім пасажирам. На прохання сказати прізвище він відповів, що воно надто відоме, щоб називати його кому попало", – розповіла жителька міста Людмила Павленко, передає 04849.

За її словами, на цей автобус у КП "Автотранссервіс" нібито не укладено договір оренди. "Тобто він "лівий", можливо, і водій офіційно не оформлений", – припустила жінка.

Водночас у Запоріжжі водій маршрутки №58 побив пенсіонерку. Про це розповіла сама постраждала, передає "Забор". За словами жінки, інцидент стався через відмову водія перевозити пільгових пасажирів. Коли маршрутник дізнався, що в салоні більше 3 пільговиків, озвірів.

Пасажири-пенсіонери намагалися відстояти своє право безкоштовного проїзду, але він зажадав вийти всіх з салону, навіть тих, хто пільговиком не був. Чоловік просто відмовлявся везти тих, хто, на його думку, приносять йому збиток.

Не зачекавши, поки всі вийдуть із маршрутки, водій різко рушив із місця і доїхав до пам'ятника сталеварів. У салоні залишилися хлопчик (ймовірно, син водія) і 58-річна жінка.

За словами потерпілої, розвернувшись біля пам'ятника, водій заскочив у салон і схопив її за плечі, почав трясти і кричати. Потім він кілька разів ударив її об поручні при вході в мікроавтобус і викинув із маршрутки.

Очевидці події викликали поліцію і записали номери машини. В результаті інциденту в жінки гематоми на руках, плечі і нозі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...