"Кругом одно жулье!": Міністр Путіна попався на крадіжках в окупованому Криму

​Черговий скандал назрів у анексованому Криму. Москві вдалося провернути на півострові хитру аферу, вдало нагрів руки на грошах кримських платників податків.

У ній брав участь російський Мінтранс і "Кримські залізниці", які Кремль поцупив після анексії, повідомляють Патріоти України.

У 2017 році “Крымские железные дороги” підписали договір з якоюсь компанією "Спектр", підвідомчою Міністерству транспорту Росії, на поставку залізничного обладнання. Кримчани купили у московських ділків майже 4 тонни рейок завдовжки кожна у 100 метрів на суму у 289 мільйонів рублів. Вже після поставки шпал з'ясувався цікавий факт.

Виявилося, що "Спектр" прямо перед продажем партії Криму купив його у іншої російської компанії з промовистою назвою "Росжелдорснаб". Однак ціна добряче відрізнялася. Мінтранс виклав за партію всього 166 мільйонів рублів. Тобто, російським чиновникам вдалося отримати непоганий навар з даної схеми.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...