Кремліські "консерви" не мовчать: У Німеччині хочуть знімати санкції з Росії

​Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель заявив, що якщо на міжнародному рівні буде досягнуто згоди про припинення вогню на сході України, то санкції проти Росії потрібно знімати.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

"Офіційна угода говорить: тільки якщо буде 100% миру, тоді ми знімемо 100% санкцій", - наголосив Габріель.

Однак міністр закордонних справ Німеччини назвав такий варіант розвитку подій нереалістичним, зазначивши, що санкції будуть зніматися поступово.

"Ми поступово вводили санкції, і знімати їх будемо поступово - взагалі-то це загальновідомий факт", - повідомив Габріель.

При цьому глава МЗС вважає, що в разі припинення вогню на Донбасі США, ймовірно, також будуть готові зробити аналогічні кроки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...