Королівського роду поменшало: Японська династія втрачає принцесу

​Перша онучка імператора Японії Акіхіто і імператриці Мітіко, принцеса Мако Акісіно вирішила пожертвувати своїм титулом в ім'я кохання.

Фото: tabloid.pravda.com.ua

25-річна дівчина зречеться свого королівського статусу, щоб вийти заміж за працівника пляжного туризму Кей Комура, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Свого обранця, звичайного хлопця, Мако зустріла в одному з ресторанів Токіо п'ять років тому. Майбутній чоловік принцеси захоплюється лижним спортом, грою на скрипці і кулінарією. Мако вже познайомила коханого зі своєю родиною, яка схвалила вибір дівчини.

Проте, за традицією японської імперії, після весілля принцеса втратить свій титул і вважатиметься простолюдинкою.

Принцеса Мако здобула освіту в університетському коледжі Дубліна і Единбурзькому університеті. Дівчина працює науковим співробітником філії музею Токійського університету і отримує докторський ступінь з культурології.

У Мако є 22-річна молодша сестра Како і 10-річний брат Хісахіто. Згідно із законом, на імператорський престол в Японії можуть претендувати лише чоловіки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...